Vardagslyx på fint kalas

Jag hade fullständigt tappat bort datum och inbokade händelser men fick en rejäl omskakning när telefonen ringde! Det var en av mina barndomsvänner som hörde av sig och undrade vilken tid vi skulle mötas innan kalaset. För mig var det en helt tom sida i hjärnans kalender men jag fann mig snabbt och kom på att det ju var denna eftermiddag som vår årliga fest, med spelning och catering i Stockholm, skulle gå av stapeln. Vi är några personer som har en tradition när det kommer till fester. Ända sedan vi studerade tillsammans har vi försökt få till ett större kalas varje år och det är en av oss varje år som får ta på sig att organisera allting. Det brukar vara underbara kalas och jag förstår inte hur jag lyckats glömma denna av alla tillställningar. Hur som helst var det ju bra att jag inte bokat in någonting annat för allting var säkert förberett och jag vet att det talats om att ringa någon inom catering i Stockholm för att maten skulle bli så bra som möjligt.

Snabbt hoppade jag i mina festkläder som hängde i hallen och kastade mig in i en taxi. När jag kom till festen såg jag bilarna från de som tog hand om catering i Stockholm och trots min sena ankomst var det ingen som kom sig för att fråga ifall jag glömt av allting eller hur det kom sig att jag dök upp vid huvudrätten. De som bokats för catering i Stockholm hade verkligen lyckats! Jag fick god vegetarisk mat och jag berömde värden för att ha ringt runt för att hitta en catering i Stockholm som lagade vegetariskt! Även denna gång var detta festen med extra stort F. Alla verkade trivas och jag hoppas jag kommer ihåg att jag skall ordna kalaset nästa år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *