vad ska man göra efter skolan?

Spännande att läsa om VVS i MalmöAlla som har slutat skolan, och då menar jag gått ut från gymnaiset, vet hur svårt det kan vara att veta vad man ska jag göra efter skolan. För en del är det lite enklare, dem kanske redan har jobb eller har föräldrar som kan fixa jobb till dem på en sekund. För en del är det lite svårare, dem vet inte alls vad dem vill göra och dem vet inte ens vart dem ska börja för att få ett jobb. Sen finns det dem som tappar hoppet helt och hållet, som inte ens orkar ta tag i det för det känns så hopplöst,

Jag var en av dem

Jag kunde inte alls komma på vad jag ville göra efter skolan och jag tror att det som drog ner mig allra mest var att alla mina kompisar redan visste vad dem ville och några av dem hade till och med fått jobb redan på lite olika ställen i Malmö.

Mina föräldrar kom med förslaget att jag kunde börja plugga istället för att jobba, dem sa att snart kommer du inte kunna få ett enda jobb utan en ordentlig utbildning. Jag tyckte faktiskt det var en jätte bra idé.

Jag har alltid tyckt det varit intressant med VVS, så det var ingen tvekan om vad jag skulle läsa för något. Jag sökte till VVS programmet i Malmö och kom in.

Det var ett av dem bästa valen jag har gjort i mitt liv så ett tips till er som inte heller vet vad ni vill göra. Börja plugga. Kanske på VVS programmet i Malmö ni också?

läs om vvs här: vvsmalmö.nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *