Smaken är som baken

Såhär fint badrum vill jag ha i HelsingborgJag har flyttat in i min pojkväns hus, ett hus som han i sin tur tog över efter sin mamma när hon bestämde sig för att flytta till lägenhet. Det är ett jätte mysigt hus, lagom stort för oss två, och en underbar tomt som bara kräver lite sådär lagom kärlek. Det är perfekt helt enkelt, och jag trivs oerhört mycket.

Åtminstone med allting utom en sak. Vi har ett oerhört kärleksfullt förhållande, vi litar på varandra till tusen och vi är öppna med i stort sett allting.

Men hur säger man till sin pojkvän att det hans mamma gjort med sitt badrum i Helsingborg är fruktansvärt, och att de nästan är en motivation till att flytta ut?

En upplevelse för alla era sinnen

Väggarna är en orange platsmatta, medan golvet går i den klassiska färgen brunt. Ser ni vart jag är på väg med detta? Det enda pluset med att ha en brun plastmatta, det är att varken smuts eller stänk syns. Det man inte ser, det finns ju liksom inte. Eller hur?

Till detta har vi den underbart orangea toalettstolen, och i ena hörnet står ett vitrinskåp av furu. Furu. Jag låter er få smälta intrycken en stund.

Och så går vi vidare…

Så, Färdiga? Moving on..

Här finns även en duschkabin. Ni vet en sådan fristående där plasten man står på har blivit gul, och plasten som man skall se igenom är igenkalkad. Ja, det är väl inte riktigt det ett sånt badrum i Helsingborg som jag hade tänkt att jag skulle ha när jag någon gång flyttade till hus.

Min fråga är. Hur säger man till sin pojkvän att jag vill titta på nya badrum i Helsingborg, utan att han blir stött, och framförallt, utan att svärmor blir förbannad? Går det?

För att få hjälp med att renovera sitt badrum,kolla in: badrumhelsingborg.nu 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *