Skall vi bara lyfta, eller packa också?

Flyttfirman i Lund gjorde ett jätte bra jobbJag hatar att flytta, jag verkligen hatar det. Man skulle dock inte kunna tror det om man tittar tillbaka på min boendehistoria. Ända sedan jag flyttade hemifrån vid sexton års ålder så har jag bott lite överallt, men uppenbarligen aldrig satt riktiga rötter.

Jag har alltid flyttat själv, oftast med hjälp utav en vän eller så, men ibland också helt ensam. Fy vad deprimerande det låter när man tänker på saken, men sånt är ju faktiskt läget.

Inte för att vara bekväm eller så..

Nu sista gången jag flyttade var det dock annorlunda. Jag har äntligen blivit sambo, jag behöver inte längre leva själv, och jag behöver inte heller flytta själv. Bara en sån sak liksom. Det har dock visat sig att min man verkligen inte heller tycker om att flytta, och det var alltså han som kom på den perfekta lösningen. Lösningen hette flyttfirma i Lund, och ni anar inte mina vänner, så underbart det var!

Lite lyx såhär en söndag

Denna flyttfirma i Lund tog hand om allt, och då menar jag verkligen allt! De packade våra saker i lådor, markerade varje låda med innehåll, plastade in ömtåliga möbler och så vidare. Under tiden gjorde varken jag eller min kära pojkvän någonting. Bokstavligen talat. Vi lyfte knappt ens ett finger. Det var som en upplevelse som inte går att köpa för pengar, förutom det faktum att det ju faktiskt gjorde det!

Vi hoppas bo i vårt nya hem länge, och självklart tillsammans, men om det i alla fall skulle bli så att vi får flytta igen, då kommer vi definitivt använda en flyttfirma i Lund. Nu när vi liksom har upplevt en liten bit av paradiset så kommer vi aldrig kunna gå tillbaka till våra vanliga, dödliga, värld igen!

Om du vill använda dig utav flyttfirma Lund, kolla in denna sidan: flyttfirmalund.nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *