Present till pappa

Min pappa blir glad för Stihl MalmöMin pappa fyller år nu snart, om bara några dagar. Varje år ser jag hur stressad min mamma blir över denna dagen. Hon drar med mig ut till alla affärer i hela Malmö för att leta efter en bra present till pappa. Pappa köper alltid dyra smycken eller väskor till mamma och hon blir alltid så glad för det, men samtidigt stressad över att köpa något lika fint till pappa.

Vissa killar skulle också bli glada över smycken och väskor men min pappa är inte en person som änvänder sig av sånt.

Samma visa som alla andra år, även detta året drog mamma med mig ut i alla butiker, hon frågade till och med personalen i varje butik om dem hade något förslag på en bra present och dem visade upp jätte många fina saker, men det var antingen för litet eller var det något som hon visste att pappa inte använde. Så när vi hade avverkat alla butiker i Malmö så gav mamma upp.

Hon gick in till pappa och frågade vad han ville ha, hon sa att han nästan kunde önska sig vad som helst så skulle hon ge honom det. Och det pappa önskade sig allra mest var stihl verktyg.

Jag hade ingen aning om vad detta var för något och inte mamma heller, men pappa tog med oss till en butik där dem sålde stihl verktyg och visade vad det var för något. Det var dem verktygen som alltid fick högst betyg och som alla killar ville ha.

Så om er mamma inte vet vad hon ska ge till er pappa, ge honom stihl verktyg. Då blir han glad.

Kolla in på den här sidan: sthilmalmö.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *