Öppna upp något nytt

Jag och mina vänner letar lediga lokaler i StockholmJag har äntligen tagit mig i kragen, gjort upp min affärplan, planerat min budget och skaffat mig de finanser som krävs. Nu skall jag bara hitta en lokal, bland alla de lediga lokaler i Stockholm som finns, som kommer passa mig och min verksamhet bäst.

Med stora möjligheter

Det är i sådana här lägen som jag är glad att jag bor i Stockholm. Jag och denna stad har inte alltid varit bästa vänner, och jag har många gånger drömt om att bara ta mig här ifrån. Men sen slår verkligheten till igen, och faktum är att vara boende här, det ger en många möjligheter. Gratis.

Som till exempel det här med lediga lokaler i Stockholm. Det är en stor stad, det finns många lokaler, nästan för många. Problemet blir bara att komma fram till vilken som kommer passa företaget allra bäst. Den måste ligga hyfsat centralt, jag behöver nämligen synas, precis som alla andra företag. Inte för att jag kommer öppna upp en liten butik, så är det inte, men mer än så säger jag inte.

Dock är det viktigt att synas, syns man inte så finns man inte. Krasst sagt kanske, men så ligger landet!

All hjälp man kan få

Skall iväg och snacka med två fastighetsförvaltare imorgon, båda har hand om och hyr ut lediga lokaler i Stockholm, och de har båda ett oerhört bra rykte. Framförallt den ena utav dem. En av mina vänner hyr en lokal via en av dem, och hon har aldrig haft några klagomål. De kommer när man ringer, de bytar sådant som inte fungerar, de sköter sina fastigheter helt enkelt. Och det är ju liksom hela meningen med att hyra.

Aja, önska mig lycka till och håll tummarna för mig. Detta kan förändra hela min framtid!

Behöver du en ledig lokal i Stockholm, kolla här: ledigalokalerstockholm.eu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *