Om Jensens – Fönsterputs Helsingborg

Jag har, sedan ett par månader tillbaka, hyrt in ett företag som tar hand om min fönsterputsning. Det låter inte ens märkligt längre, idag är det så vanligt att man hyr in fönsterputsare och städare till både höger och vänster, och det är ingen som rynkar på näsan åt det längre. Lite grann tror jag dessutom att det har att göra med RUT-avdraget, något som har gjort allting så mycket billigare.

Så ja, idag kan jag njuta av fönster utav vare sig ränder eller fågelbajs. Jag har anlitat ett företag med utmärkta referenser och lång erfarenhet. Dessutom erbjuder de fönsterputsning på abonnemang, något som gör att jag överhuvudtaget inte behöver ägna mina fönster en tanke. Precis när de börjar bli smutsiga igen ringer de nämligen upp och informerar om att det är dags för ett nytt besök. Det är vad jag kallar service på hög nivå, och jag kommer aldrig släppa dem.

Här kommer dock en något udda, och kanske dum fråga. Vad gör en fönsterputsare på vintern? När snön ligger djup, och allting fryser? Visst förstår jag också att det finns fönster inomhus, som på kontor och köpcentrum, men är det verkligen tillräckligt för att få alla dessa företag att gå runt? Jag ber om ursäkt kära internetvänner om detta är en fråga som kanske känns lite väl.. ja… blond… Men nu är det ju det jag undrar över, och jag förväntar mig alldeles strax ett svar.

Men ja, åter till poängen. Har ni inte en fönsterputsare på abonnemang, så skaffa en. Tro mig. Inget är så ångestframkallande som smutsiga fönster på en solig sommardag. Ta tag i problemet och delegera.

Intresserad att läsa mer? Klicka här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *