Mina bästa vänner

Ni finns alltid där och tar emot, när asfalten, stålet och betongen vill tvinga på mig outhärdlig smärta så tar ni alltid alla smällar. Ni försöker aldrig att stoppa mig från mina galna upptåg utan ni tar mig bara framåt, uppåt, utför – dit jag vill och utan ett ord följer ni min minsta vink och aldrig så mycket som ett klagomål kan man få från er.

När vi tillsammans övervinner varje hinder på vägen så är ni alltid mina hjältar, ni har räddat mig från oväntade slut flera gånger än jag vill erkänna, när ert grepp och er flexibilitet har stoppat mig innan det är för sent. Innan ett fall, innan jag stått på öppen gata med bilar flygandes fram i skrämmande fart som stora plåtmonster som garanterat hade krossat mig.

När vi tillsammans tar oss ann alla utmaningar så känner jag mig stark, nästan oövervinnlig – denna känslan är något fantastiskt och något som jag aldrig har känt tidigare i mitt liv.

Ja ni vet nog vilka vänner jag pratar om? Eller har ni inte listat ut det ännu?

Mina perfekta löparskor som alltid sitter på plats när jag beger mig ut på mina parkour äventyr runt om i kvarteret, staden och världen.

Nike Free 5.0 – Jag har dem i fler kombinationer än jag kan räkna, färgglada, mönstrade, svarta , vita ja – You name it, I got it! Men det som gör dessa fantastiska löparskor så underbart härliga är den flexibla sulan som ingen annan kan mäta sig med. Jag har tidigare testat allt -Reebook, Adiddas, Puma, Asics men ingen kan mäta sig med dessa monster till löparskor.

Dessa 200 gram lätta skorna gör underverk och underlättar mina dagliga turer på fler än ett sätt. Flexibiliteten i sulan gör att jag har ökat mina hopp med minst 40 cm vilket i sin tur har gjort volter och spinns till en barnlek. Trots sin låga vikt så har dem ändå en förvånansvärt kraftig sula med precis lagom mängd dämpning och hårdhet. Skorna blir så följdsamma så att det känns som att jag springer barfota och att mina fötter blir ett med marken under mig.

Nu ska jag inte tråka ut er med mer information utan nu är det dags att sätta skorna på prov – ytterligare en gång. Just idag ska jag lufta mina neongröna Nikes som inhandlades under gårdagen – dem ska alltså få smaka på min livsstil för första gången, trots att jag aldrig tidigare har haft just dessa skor på mig så vet jag – de finns där för mig när jag behöver det som mest.

Keep running!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *