Ledighet för konferens

Blev inbjuden till en konferens här om dagen som ska ta upp ämnet självförsörjning. Jag är riktigt intresserad av denna typ av ämnesområde och hoppas verkligen att det ska ge mig massor av ny input som jag ska kunna använda mig av i framtiden. Konferensen ska hållas utanför Skövde och som jag förstod det ska konferens deltagandet i år slå rekord. Givetvis har jag tänkt att delta men hoppas få ledigt från min jobb under de två dagar som vår konferens kommer att ta. Det är inte alltid så lätt att få ledigt från jobbet när det handlar om en konferens som inte har anknytning till jobbet. Mig veterligen har ingen tidigare fått ledigt av chefen vid sådana tillfällen och jag är inte säker på att hon kommer att göra ett undantag för min del heller.

Möjligheten att delta på denna konferens om jag är ärlig är därför ytterst små, men jag tänker att jag i alla fall får ta chansen och begära ledighet. I värsta fall blir jag nekad ledighet för konferens men kan förhoppningsvis byta arbetspass med någon av mina rara medarbetare. Det är inte alltid lätt att ta den friheten som man kan behöva för att förverkliga sina drömmar och intressen när man har ett fast arbete, men att jag har ett arbete betyder ju att jag har den ekonomiska möjligheten i alla fall. Möjlighet till självförsörjning är något som många väljer att satsa på i tider som dessa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *