Jag har länge funderat på en ansiktsløftning

Ansiktsløftning är den vanligaste metoden som används av plastikkirurger vid ingrepp i ansiktetJag har i flera år funderat på att göra en ansiktsløftning, men aldrig riktigt kommit till skott med det. Jag är varken jätteful eller jättevacker – min pojkvän säger såklart att jag tillhör det senare, alltså att jag är vacker, men det är å andra sidan sånt som pojkvänner bara måste säga. Deras plikt, säger de. Själv hade jag förmodligen sagt att jag ligger någonstans i mitten. Jag är definitivt inte ofräscht ful, men jag hade förmodligen inte kunnat ställa upp i America's Next Top Model heller. Inte ens i den svenska versionen. Och som sagt; en ansiktsløftning hade gjort mirakel. Vi pratar inte om ett jättestort ingrepp, bara några småsaker. Som att ta bort den där störiga lilla fettkudden under hakan. Som att framhäva mina ögon lite mer genom att strama ut huden omkring och under dem. Eller kanske som att föryngra huden genom att göra en gammal hederlig ansiktsløftning. Urtypen av ansiktsløftning, that is.

Min pojkvän stöttade mig tillslut

Min pojkvän ville inte hålla med mig på väldigt, väldigt länge. Han tyckte inte att jag behövde en ansiktsløftning, utan snarare att jag var naturligt vacker på mitt alldeles egna, särskilda sätt. Det var snällt sagt, jag tog åt mig och kände mig definitivt vackrare än jag kände mig sekunderna innan han sa det, men å andra sidan: vad visste han? Han är en kille. Han ser bra ut. Spelar fotboll och innebandy och går ut och löper regelbundet. Han hade lätt kunnat vara en statist i den där filmen 300 om han bara hade velat. Han är grov och manlig, samtidigt som han har ett pojkaktigt ansikte. Han är så långt ifrån en ansiktsløftning som en människa kan komma, med andra ord. Han kunde inte förstå mig, men tillslut gav han med sig.

Jag funderar fortfarande på att göra det, men är inte riktigt säker på vart jag ska vända mig. Jag hittade dock en klinik som kändes bra i maggropen och som tydligen specialiserade sig på just ansiktsløftningar. De är väl värda ett besök!

Läs mer på citadellkliniken.no

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *