iPhone extra batteri Mili

MiLi power skin till iPhone 4s

Om du känner att din iPhone bara slukar batteri, och att du inte har tid att ladda den hela tiden, då är ett MiLi power skin någonting för dig. skalet har samma form som iPhonen, och man bara trär på iPhonen, sätter i kontakten och så laddar telefonen. När man ska ladda batteripacket så kan telefonen sitta kvar i, för om man laddar batteriet medans telefonen sitter i laddas de båda nämligen samtidigt. Den är vit på utsidan och grön på insidan, så den passar till iPhonens design. Kapaciteten ligger på 2000mAh, och den är kompatibel med iPhone 4 och iPhone 5.

Om du är den resande typen och inte alltid har tillgång till ett eluttag men ändå behöver ladda mobilen, då är en extern batteriladdare någonting för dig. Med en extern laddare så kan du ladda din telefon vart du än befinner dig, det spelar ingen roll om du inte har tillgång till ett eluttag.

Just mobile Gum Plus är en mycket bra extern laddare/ batteri till din telefon, den har en effekt på hela 4400mAh, vilket är 300 % mer än den ursprungliga iPhonens batteri hade. Med denna laddare kan du ladda din telefon från helt slut till helt fult tre gånger innan det externa batteriet får slut på ström. Den har fem lysdioder som indikerar hur mycket ström som finns kvar i laddaren. Den har en vanlig USB-port så man kan ladda den i valfri dator. Den är bara 7x5cm stor, så man kan få plats med den vart man vill, i väskan, fickan eller i ryggsäcken.

MiLi Power Crystal

MiLi Power Crystal är ett avancerat externt litiumpolymerbatteri med avancerad teknik som hjälper till med att öka batteritiden på din mobiltelefon, digitalkamera eller nästan vilken bärbar enhet som helst. Alla MiLis produkter är godkända av Apple, detta innebär inte bara att de funkar utomordentligt med iPhones och iPods, utan också att kvalitén är av högsta standard. På enheten finns det en indikator som visar hur mycket ström som finns kvar i MiLI power crystaln. Den är mycket liten och lätt att använda. 6 kontakter följer med när du köper din MiLi Power Crystal, så att du kan använda den till alla dina apparater. Den har en kapacitet på 2000mAh

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *