Från sökare till medium

Vid en närmare koll på de medium som finns i Sverige framgår en sak tydligt och klart. Det är inte utan motgångar och tvivel man blir medium. Precis som inom alla yrken som finns, är medium någonting man arbetar hårt för att bli. Det verkar som att Vivi Linde och en mängd andra väletablerade medium delar denna erfarenhet.

Från dagen man börjar söka efter någonting, väljer man också självrannsakning, kontemplation och reflektionens väg. Vill man läsa mer om vad olika medium upplevt och hur de talar om sin egen resa, kan man hitta en hel del information på deras hemsida. Vivi Linde är en av de som har gott om information och som är öppen med hur vägen från sökare till medium varit. Även om det är många nätter av funderingar och tvivel, beskriver hon vägen till att bli medium som det mest intressanta hon varit med om! För några år sedan var det, enligt vissa, svårare att utvecklas som medium än vad det är idag. Huruvida detta är någonting som anses av majoriteten medium och intresserade eller inte, kan lämnas osagt men visst är det idag en större acceptans och öppenhet än tidigare. Dessutom har man i dagsläget möjlighet att gå kurser och få hjälp av medium som Vivi Linde, Per Trollsveden eller andra som erbjuder kurser.

Vill man utveckla sina mediala förmågor handlar det om att välja och om att hålla siktet inställt på att komma framåt. När man läser på mediums hemsidor verkar det som att det kan kännas både självklart och svårt att lägga ner all den kraft och energi man behöver för att nå dit man önskar. Dock är det inte omöjligt om man verkligen valt att gå denna väg. För många som vill börja arbeta som medium, eller som kanske önskar lära sig tillräckligt för att själva kunna arbeta med tarot för vänner, är en kurs i tarot en start som kan ge en kunskap att bygga på allt eftersom. Det är inte alla som vill gå vidare och jobba som medium även om de har en tro på att det är verkligt. För de som endast vill boka tid för samtal eller hjälp med rådgivning, finns kontaktvägar.

Läs mer om Vivi Linde på följande sidor:

Vivi Linde Medium i Hemmetsjournal

Vivi Linde på Facebook

Vivi Linde Medium på Devhub

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *