Fönsterbyte i Malmö har blivit en trend

Den nya trenden är här, nämligen fönsterbyte och då speciellt i Malmö. Att byta fönster har alltså blivit väldigt populärt på senaste tiden. Vad detta beror på är oklart, men det finns vissa teorier som kan stämma. 

Allt började troligtvis med att en känd svensk artist nyligen sågs ta en så kallad "selfie" framför en firmabil som tillhör ett företag som utför fönsterbyte i Malmö. Han postade sedan bilden på sina sociala nätverk. Detta fick sedan nationell spridning och allt fler började ta efter trenden.

Nu har alltså allt fler kändisar, men även vanliga privatpersoner, tagit efter och börjat posta sina "selfies" framför dessa bilar, vilket har fått trenden att sprida sig lavinartat och utan dess like. Företaget som har haft med sina bilar på dessa bilder klagar dock inte, då de får gratis marknadsföring. 

Det berörda företaget tycker att detta är underbart, så att det får synas på sociala nätverk utan att marknadsföringsavdelningen står bakom det. Man säger att företaget har fått väldigt mycket mer arbete sedan trenden startade och att det är jättekul och inspirerade. Man tillägger vidare att detta visar vad en enda bild kan göra. 

Att det skulle bli en såhär stor trend för företaget som utför fönsterbyte i Malmö, trodde nog inte personen som tog den första bilden. Han gjorde det nog mest som en kul grej och förväntade sig inte så mycket utav det. Hoppas att företaget får en fortsatt ökad mängd arbete nu och att fler liknande trender kommer inom kort. Det är alltid spännande när något sådant här händer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *