Enligt lagens långa arm

tummen upp för bokföring GöteborgJag vill verkligen säga att jag älskar bokföring i Göteborg, men om jag gör det så ljuger jag. Och ljuga är dumt, det vet vi allihop.

Ett yrke att fascineras av

Jag har en sådan respekt för alla yrkesmänniskor som arbetar med bokföring i Göteborg. Dels för att det är som grekiska för mig, det vill säga helt obegripligt. Eller ja, kanske inte helt obegripligt, för visst förstår jag det, men sen kommer jag definitivt inte ihåg det. Allting med kontering, rest något och så vidare. Jag kommer inte ens ihåg orden, så illa är det.

Det är också därför jag faktiskt anställt en yrkesman att ta hand om min bokföring i Göteborg, och det fungerar helt suveränt. Allting blir gjort i tid, och jag slipper komma ihåg mer än precis nödvändigt. Det enda som kanske är en nackdel, det är ju att jag har det sista ansvaret, det är jag väl inte helt förtjust i.

Att våga lita på sina medmänniskor

Hur vågar folk som, som inte kan något alls om bokföring i Göteborg, egentligen starta upp ett företag. Det är du som ägare som står som ansvarig, och vad gör man då om revisorn lurar en fullständigt? Och ja, jag vet om att jag faktiskt har ett eget företag, men det innebär inte att jag inte är nervös hela tiden. Min ekonomiansvarig är helt fantastik, men ja, hon är också bara människa, och vi människor är tyvärr inte felfria. Men jag litar på henne, jag har ju inte direkt sådär mycket att välja på.

Mitt företag går i alla fall bra, än så länge. Papprena ser bra ut, än så länge. Och min ekonomiavdelning sköter sig bra, än så länge. Det är sunt att lita på folk, med det är viktigare att lita på din egen instinkt.

läs om bokföring Göteborg: bokföringgöteborg.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *