En ny lokal till en ny verksamhet

Om jag hittar en ledig lokal i Helsingborg som denna, så hade alla mina drömmar slagit inNär jag väl har hittat rätt lokal i Helsingborg, så kommer jag aldrig någonsin leta igen. Jag spyr snart på detta, ingenting passar mig eller mitt företag, allting är bara fel, fel, fel! Något jag inte vill erkänna, det kan vara att jag har byggt upp en sån bild i huvudet av hur denna lokal i Helsingborg skall se ut, så att det är svårt för någon att faktiskt matcha mina förväntningar.

Det måste vara precis rätt

Men måste man inte få lov att ha lite förväntningar och lite krav. Det är ju liksom inga orimliga krav jag har, det är bara sådana som gör det lite svårare för mig att hitta precis rätt, och det är ju klart, det är ju förstås inte bra det heller. Men vad gör man då? Vad gör man när ens företag är ens skötebarn och när man vill att företaget skall ha de allra bästa förutsättningar? Hur gör man då när man inte tycker att det som erbjuds är bra nog?

Jag vet ju om att jag faktiskt måste hitta en lokal i Helsingborg snart, jag vet om att vi ligger under en viss tidspress, men ändå. Rätt skall väl liksom vara rätt, och ibland får man väl kanske ge det den tid det tar.

 

När du minst anar det

Imorgon tänker jag nog ta kontakt med en fastighetsförvaltare. Förhoppningsvis har de något som passar in på det jag söker, för jag orkar verkligen inte springa på fler visningar. Det suger liksom musten ur en, och jag blir lika besviken varje gång jag kommer till en lokal och ser att den inte heller passar det som jag vill göra. ?Nä, håll nu tummarna att denna fastighetsförvaltare har det jag söker efter. Någon gång skall det väl ändå vara min tur!

Nästa gång du behöver lokal i Helsingborg tycker jag att du ska gå in på denna hemsidan.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *