En investering i barnsäkerhet med macbookladdare

Det är stor skillnad mellan macbookladdare och laddare till PC, inte minst märks detta av när man har små barn springandes runt i vardagsrummet som snubblar runt bland sladdar och leksaker. Jag valde att köpa en macbook just på grund av den finfina macbookladdare som släpper från datorn när man råkar dra i den. Efter att min son ramlat på sladden till min gamla dator och slagit huvudet i bordskanten kom jag på idén att byta ut hela paketet mot en bättre dator med en smartare macbookladdare. Nu behöver jag inte oroa mig för att ha min dator liggandes framme på laddning längre och även om det kan tyckas som en dyr investering i barnsäkerhet så är det trots allt en väldigt fungerande sådan. Min sambo var till en börja aningen skeptisk till de tusenlappar som gick åt till att barnsäkra vardagsrummet, men efter att han fått spendera lite tid med vår nya dator så ändrade även han sin uppfattning. Visserligen handlade det nog mindre om tillhörande macbookladdare än själva datorn, men min investering gjorde trotsallt alla en tjänst. Att macbook är så pass användarvänliga är även det ett stort plus då vi hittat en massa barnspel som vår son gladeligen sitter med om kvällarna. Bättre underhållning finns nog inte. Han lär sig räkna, namnen på djur och teknik i världens fart. Att ungarna idag kommer att bli smartare än oss föregångare tror jag nog kan stämma. De har i alla fall stora möjligheter att ta in mer information under kortare tid än vad vi hade.

barn som spelar fotboll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *