De tjänster inom transport Malmö har att erbjuda

Ibland behöver man effektiv transport i Malmö och i trakterna runt omkring och så vidare och så vidare utan att för den delen egentligen veta hur eller var man ska vända sig. Ibland är man helt enkelt tom i bollen. Svårare än så är det inte. Och jag ska inte sticka under stolen med att jag inte är särskilt erfaren av just detta området, det vill jag inte sitta här bakom mitt tangentbord och påstå, men jag har en hel del vänner som jobbar inom just transportbranschen. Och när jag umgås med dem på samma gång får jag ju givetvis sitta där och lyssna på deras tugg om bilar och motorer och lastkapacitet och vilken väg som går snabbast att köra om du ska till Amsterdam och allt sånt där. Givetvis är det branschrelaterat. Och givetvis snappar jag upp en del.

Ett stort företag är ett bra företag – i det här fallet

 

Jag vet till exempel att det egentligen bara finns ett enda stort företag i Sverige som kan erbjuda relativt låga priser, som storföretag ofta kan, men som samtidigt kan hålla samma kvalitet och nära kontakt med kunden som mindre företag. Att droppa deras namn här får det att kännas som att jag har betalt för att skriva den här texten, så det tänker jag helt enkelt låta bli, men vill man ha kvalitativ transport i Malmö och vidare i världen finns det ett stort bolag man kan vända sig till. Företaget i sig är resultatet av sammanslagningen mellan tre andra, tidigare mellanstora företag. Idag kör de under samma namn. Det är väl det enda jag egentligen är beredd att ge ut. Som en liten ledtråd för dig. Jag kan även säga att bara en av mina tre vänner råkar befinna sig på just det företaget, men det är väl å andra sidan inte en särskilt bra ledtråd så vida du inte råkar känna mina vänner. Och det antar jag att du inte gör.

Men okej, transportmalmö.com. Där var jag snäll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *