Burlesque outfit

fascinator

Är du en av de som har fastnat helt och hållet för burlesque-trenden och som vill hitta rätt i det utbud som finns att harva i för den som vill få en snygg och fräsch garderob? När det gäller denna stil kan det inte bli för mycket utan mer av allt är en devis som verkligen kan funka även om den sällan gör det annars! Här kan du ta i ordentligt och du behöver inte känna dig rädd för att du skall ha för stora dekorationer, för vågade kläder eller för sexig look. Tvärtom är detta hela tanken bakom burlesque och någonting som är vad stilen handlar om. Det är vanligt att man har riktiga korsetter med hårda skenor för att man skall få till rätt figur, och till dessa passar allt ifrån stora klänningar, till minimala plagg. Det finns en hel del valfrihet om man är intresserad av att klä sig på detta vis och det är viktigt att man även tänker på alla de accessoarer som på sätt och vis kan tyckas höra ihop med trenden.

Tuttsmycken

Förr i tiden var det vanligt med smycken som bara täckte bröstvårtorna. Ofta var det tofsar som rörde sig när man dansade och som avslöjade så gott som allting även om en liten pusselbit lämnades åt fantasin. Nu för tiden finns det givetvis möjlighet att skaffa denna sorts bröstsmycken men det finns också en uppsjö andra alternativ för den som vill ha någonting som är lite mer i nutid. Hur långt du vill gå är helt och hållet upp till dig och oavsett om du vill ha minimala tuttsmycken med text som ”fuck me!”, eller om du vill ha tofsar och en äldre stil, kan du finna just vad du är ute efter. Detta till och med utan att du behöver leta någon längre stund!

Hattar

Det är inte alltid man bär hatt nu för tiden men när man vill ta sig an trender från tidigare år, kan man ofta känna att en hår-prydnad fascinators eller mini-hatt är vad man skall ha för att det skall bli riktigt bra! När man väjer hattar och smycken för huvudet, är det viktigt att de passar till de kläder som du i övrigt har för kvällen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *