Beställa ytterligare profilkläder och reklamsaker

ProfilkläderNär jag var yngre var det någon som talade om att man är sitt bästa varumärke. Jag vet inte riktigt vad personen menade, men jag tänker mig att det handlar om att man säljer in bilden av hur man är som person och med det en rad attribut människor förväntar sig på köpet. Det finns många tankar om hur man skall marknadsföra och synas idag, och en av de mest populära borde vara profilkläder och reklamsaker av olika slag. När vi är ute på event brukar vi alltid ha med en hel del profilkläder så man ser vilka vi är på långt håll. Det är någonting som är otroligt bra har vi märkt i och med att alla är direkta representanter av varumärket. Det kunder som talat med en av oss kan nästan lika gärna tala med vem som helst bara dom har profilkläder med vårat namn.

Problemet som kommit är att vi ofta tar in vikarier tillfälligt för denna typ av händelser och storlekar är någonting som allt som oftast ställer till det. I och med att vi låter personerna behålla våra profilkläder efter jobbet, tar en del storlekar slut relativt snabbt och det ser i allmänhet underligt ut om den som använder medium kommer i en small eller tvärtom. Vi har beställt en hel del profilkläder nu för att kunna täcka upp för storlekar som inte finns kvar och dessutom en hel del profilkläder av olika slag för de som arbetar kontinuerligt för bolaget. Då är det inte samma tröjor som på evenemang i och med att det är tröjor man använder i jobbet dagligen och inte tillfälligt. Vi brukar ha t-shirt för event och sådana tillfällen och i andra fall pikétröjor med brodyr eller hood tröjor när det är lite kallare. Jag har sett att vissa företag har hela uppsättningar profilkläder till sina anställda och att man har allt ifrån jackor till strumpor med företagsloggan på, men vi har nöjt oss med att ha de tröjor jag beskrivit här. Det känns som att det faktiskt påverkar hur man uppför sig ifall man har profilkläder på sig.

Handla profilkläderNågonstans är man en reklamstolpe för bolaget och allt man gör kommer att tolkas som företagets ståndpunkt. Det är på sätt och vis lite obehagligt att tänka så i och med att man aldrig kan veta hur medarbetare sköter sig och när de använder kläderna, men jag är näst intill säker på att vinsterna överväger. Dessutom blir det ju lite av samhörighet när man har en viss typ av kläder. Jag tror det finns en hel del fördelar med profilkläder som man inte direkt tänker på men som ändå går att se om man väljer att gå in för det. Sedan vi skaffade in profilkläder till alla medarbetare har det blivit lite som en kul grej när man går ut på en afterwork i jobbkläderna. Sedan blir det ju också lite speciellt när man ses inkognito i samband med att man åker iväg någonstans på konferensresa eller någonting i den stilen. Vi brukar beställa profilkläder från ett företag här i landet, men har haft en hel del leverantörer innan vi hittade denna. Det känns viktigt att man inte bara köper det billigaste i och med att det ger vissa signaler till de som bär kläderna. Har man snygga och varma kläder som faktiskt håller, blir det en helt annan känsla och på något vis lite av uppskattning när man använder kläderna. Någon gång skall vi nog försöka handla in ekologiska profilkläder men jag har inte sett det någonstans hittills och vet inte riktigt om och i så fall när det skulle kunna tänkas komma ut på marknaden. I och för sig kanske det redan finns, men jag har inte lagt ner så mycket tid på att ta reda på hur det ligger till med den saken.

Det får komma tids nog tänker jag mig. Nu har vi just köpt in profilkläder så vi klarar oss en tid och jag tycker det känns skönt att inte behöva oroa sig för att någonting skall ta slut även om det snart är sommar och otal event som kommer. Denna sommaren har vi inbokat en hel del som vi har för avsikt att komma iväg på, men ingenting i planeringen är egentligen klart utan det är mer en lista över eventuella möjligheter. Vi skall ha möte för våren nu snart och då får vi se hur vi kommer att lägga upp saker och ting, men klart är att vi nog kommer ha fullt upp en bra tid framöver ifall vi skall hinna med hälften av allting vi har satt upp som möjliga event.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *