Bada i sommar

Nu är sommarlovet här med värme och sol. Och värme och sol har sina krav på kläder. Kläder som badshorts! Jag slängde mina i höstas och saknar nu helt badshorts. Illa, illa. Jag kan ju inte dra till stranden och njuta av solen utan jag får ligga hemma i min ensamhet i kallingar och sola. Inte kul. Det är ju på stranden man ska vara på sommaren. Hänga med polarna, snacka skit och bada. Det är ju underbart. Och få glida in på stället med hög musik och solglasögon. Å jag vill verkligen. Jag MÅSTE köpa badshorts, pronto! Tänkte att det kan vara smidigt att köra dem på internet. Känns som att det är ganska urplockat i affärerna just ni och de är ovillig att ta hem fler. De är ju nästan att de har börjat tar fram höstkläderna nu. Men jag hittade ett par riktigt justa på beachandmotion. De hade många badshorts att välja på. Och många av mina favoritmärken Hurley och Billabong. Denna gång blev det ett par röda badshorts från Hurley. Kommer bli så snyggt. Jag antar att web shoppar har lättare att ta in produkter än vad de småbutikerna här hemma har. Nu är det bara till att invänta det efterlängtade paketet. Och sedan hoppas på att solen håller sig framme så man kan få några härliga dagar på stranden i badshortsen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *