Att jobba som medium

När man söker sig till branschen där medium och vägledare arbetar, kan det vara svårt att greppa den som en helhet. Det finns många personer som jobbar på många olika sätt och det är svårt att dra en tydlig gräns för vad som är medialt arbete och vad som inte är det. I mångt och mycket är det helt och hållet upp till den som jobbar som medium att själv avgöra vad han eller hon erbjuder och vad för typ av tjänster han eller hon behärskar tillräckligt för att ta emot kunder.

När man utbildar sig till medium är det inte ovanligt att man får intresse för vissa delar av arbetet och inte heller är det någonting oväntat att man blir nyfiken på verktyg och sätt att jobba som man kanske inte varit inne på tidigare. Allt hör samman så till vida att det är fråga om en kommunikation som ställer höga krav på intuition och självkännedom, men hur man går till väga är individuellt. Enligt vissa av de som varit i branschen länge, kan alla bli medium. Att kommunicera med det okända är inte någonting man behöver ha en viss fallenhet för. Istället ses detta som någonting fullt naturligt som alla har möjlighet till med som inte alla väljer att jobba med. Det är givetvis lättare för vissa precis som det är enklare för vissa personer att lära sig avslappning eller ett nytt språk, men det betyder inte att ingen annan kan lära sig dessa saker. Det handlar istället om vad man vill nå fram till och hur mycket kraft man vill lägga in i att lära sig.

En vanlig konsultation med ett Medium

När man skall beskriva en vanlig konsultation är det redan vid inledningen svårt att begränsa sig. Vissa jobbar med samtal och kommunicerar med de som kommit från andra sidan för att möta klienten som bokat tid. Andra vill först gå in i rätt stämning och påbörja arbetet långt innan klienten kommer till platsen man bestämt. I vissa fall jobbar man med tarot eller något annat verktyg som ett sätt att kolla av det man tolkar och upplever.

När man skall boka tid hos ett medium kan det vara bra att be han eller hon om en beskrivning av hur vederbörande jobbar. Det kan underlätta inte minst för den som inte tidigare varit med om en sittning och som inte riktigt vet hur man skall tänka för att det skall bli så bra som möjligt. Även om det är allmänt accepterat att någon gång är den första och att vi alla kan känna nervositet innan vi ger oss in i någonting främmande och nytt, är en konsultation någonting som på djupet kan komma att förändra hur man ser på sin omvärld och som dessutom innebär att man kan vara i kontakt med människor man längtat efter under många år. Detta gör att en konsultation kan vara mer påtaglig och en starkare upplevelse än mycket annat man kan vara med om. Känner du dig orolig eller spänd inför ert möte är det bra att vara öppen med detta innan ni börjar. Den som jobbar som medium har med all säkerhet varit med om andra kunder som inte riktigt känt sig helt bekväma innan ett första besök.

Hitta ett Medium

Det finns medium som jobbar i flera av Sveriges alla städer, men självklart är det fler att välja bland i större städer var det bor fler personer. Om man vill åkta till ett visst medium är det bra om man i god tid kan boka in ett möte i och med att vissa reser mycket och kan vara svåra att få tid hos. De medium som reser mellan olika städer kan mycket väl passera i närheten av en stad var du befinner dig. Titta på hemsidan för varje medium du vill träffa för att se om det finns någon rutt man kan synka med. I annat fall går det ju alltid att höra av sig och diskutera hur man kan göra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *